Kantoren
Kantoorpanden en bedrijfsunits

Op een uitstekend gelegen locatie zeer representatief kantoorpand, gelegen aan de buitenrand van het bedrijventerrein Moleneind-Oost in Breda. Moleneind-Oost is een bedrijventerrein dat is ontwikkeld in de jaren ’80. Het betreft ca. 22 hectare bedrijventerrein, opgezet ten behoeve van kantoren en handelsbedrijven. In de directe omgeving bevinden zich diverse bedrijven zoals Alphabet, Karwei en de Bergman kliniek. Het bedrijventerrein ligt naast de A 27 en de A 16 is ook door goede ontsluitingswegen makkelijk te bereiken.

Sinds begin 2021 is Dutch Estate Rental V B.V. eigenaar van het pand.  Zowel de binnen als buitenkant van dit pand staan op het punt om gemoderniseerd te worden. Er zijn hier nog  huur mogelijkheden beschikbaar.

Wij denken graag met onze huurders mee om de juiste kantoor/bedrijfs uitstraling te creëren. Zeker nu we op het punt staan dit pand te gaan moderniseren is het de ideale tijd om rond de tafel te gaan zitten en uw wensen te bekijken/in te vullen voor wat betreft de ruimten. Heeft u interesse neem contact met ons op of vul het contactformulier in.

Hoge Schouw 1

4817 BZ • Breda

Kenmerken

Bestemming
Kantoren
Oppervlakte
900 m2
Uitstraling
Mooi groot kantoorpand

Locatie

Op bedrijventerrein Moleneind-Oost, te Breda, naast de A 27 en op korte afstand van de A 16.