Kantoren
Kantoorpanden en bedrijfsunits
Retail
Winkelpanden en supermarkten
Wonen
Woningen en appartementen
Overig
Diversen

Over Dutch Estate Rental

Steeds meer consumenten vinden het belangrijk dat bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel MVO genoemd. Ook in het bedrijfsleven komt er steeds meer aandacht voor duurzaam ondernemen. Niet alleen omdat de consument het vraagt, maar ook omdat bedrijven hiermee flink wat kosten kunnen besparen.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Energiebesparing

Energiebesparing levert geld op én onze panden worden meer waard. Wij kijken daarom verder dan alleen het energielabel en brengen alle mogelijkheden in kaart om energie te besparen. Wij denken hierbij maatregelen aan het gebouw zelf, maar ook aan de techniek van onze gebouwen en het gebruikersgedrag van de gebruikers.

De energiescan

Tijdens een energiescan wordt geanalyseerd wat de mogelijkheden zijn tot verduurzaming van het specifieke gebouw. Naar aanleiding van deze analyse wordt een rapportage en businesscase opgesteld, waarin maatregelen worden aanbevolen. Hierbij is rekening gehouden met de benodigde investering, terugverdientijd en planning.

Energiemonitoring

Met behulp van onze energiemonitoring kijken we regelmatig naar het energieverbruik. Vervolgens worden er vervolgactie ingezet om het verbruik te reduceren. Door het plaatsen van energiemeters kan bij een afwijkend energieprofiel snel worden ingegrepen.

 

 

 

Het team

CEO

Marcel Lemmens
06-22394378
lemmens@der-bv.com

 

General Manager

Ian Schot
06-83550234
schot@der-bv.com

Facilitair Manager

Pim Jansen
06-20088895
Jansen@der-bv.com

 

Facilitair Manager

Jasmijn Meurs
06-40214974
meurs@der-bv.com

 

Financieel administratief medewerker

Alice Hoosemans
06-40214974
hoosemans@der-bv.com

 

Financieel administratief medewerker

Cisca den Baars
06-40214974
baars@der-bv.com

 

Algemeen

Kantoor
06-40214974
info@der-bv.com