Maatschappelijk verantwoord ondernemen / Focus op duurzaamheid

MVO & duurzaamheid

Steeds meer consumenten vinden het belangrijk dat bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel MVO genoemd. Ook in het bedrijfsleven komt er steeds meer aandacht voor duurzaam ondernemen. Niet alleen omdat de consument het vraagt, maar ook omdat bedrijven hiermee flink wat kosten kunnen besparen.

Energiebesparing;
Energiebesparing levert geld op én onze panden worden meer waard. Wij kijken daarom verder dan alleen het energielabel en brengen alle mogelijkheden in kaart om energie te besparen. Wij denken hierbij maatregelen aan het gebouw zelf, maar ook aan de techniek van onze gebouwen en het gebruikersgedrag van de gebruikers.

De energiescan;
Tijdens een energiescan wordt geanalyseerd wat de mogelijkheden zijn tot verduurzaming van het specifieke gebouw. Naar aanleiding van deze analyse wordt een rapportage en businesscase opgesteld, waarin maatregelen worden aanbevolen. Hierbij is rekening gehouden met de benodigde investering, terugverdientijd en planning.

Energiemonitoring;
Met behulp van onze energiemonitoring kijken we regelmatig naar het energieverbruik. Vervolgens worden er vervolgactie ingezet om het verbruik te reduceren. Door het plaatsen van energiemeters kan bij een afwijkend energieprofiel snel worden ingegrepen.

WONEN & WERKEN: De Tweespong 55 appartementen en 1 verloskundige praktijk
Sint Antoniusstraat 82 t/m 190 | Oosterhout
Untitled-2
WERKEN
Takkebijsters 13 | Breda
Untitled-2
WERKEN: Donerhuis
Schoutstraat 21 | Gorinchem
Untitled-2
WERKEN & WONEN : Kinderdagverblijf “Altijd Lente ” en 9 appartementen
Wilhelminastraat 2A | Breda
Untitled-2